Prikkelverwerking Deel 6 | Temperatuur en Pijn

Vrijwel iedereen kent de 5 meest bekende zintuigen: gehoor, geur, zicht, smaak en tast. Maar er zijn nog veel meer zintuigen. Waaronder temperatuur en pijn; deze bespreek ik in deel 6 van de Prikkelverwerking Serie.

Net als bij de zintuigen die ik hiervoor besproken heb, kan iemand met autisme of prikkelgevoeligheid hier over- of ondergevoeligheid voor zijn. Zelf heb ik hier niet heel veel problemen mee, wat het voor mij best lastig maakte om over te praten, maar ik hoop dat jullie er toch iets aan hebben šŸ™‚

Mocht je vragen over dit onderwerp hebben? Stel ze dan gerust hieronder in de reacties. Of stuur me een berichtje via de pagina contact.

Ben je geĆÆnteresseerd in deel 6 over temperatuur en pijn, bekijk dan de video hieronder!
Bekijk mijn blogĀ of YouTube kanaal voor de delen 1: over prikkelverwerking in het algemeen, 2: over geluid, 3: over zicht en licht, 4: over geur en 5: over smaak en textuur.
Deel 7 zal gaan over aanraking, kleding en druk.


Liefs ā˜¼

Dit is de video over temperatuur en pijn:

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *