Sensorische Producten Uitproberen

Afgelopen periode mocht ik een aantal producten uitproberen van Kauwsieraden & Meer. Dit is een website waar je allerlei sensorische producten kunt kopen, die kunnen helpen als de prikkelverwerking net even iets anders verloopt dan ‘normaal’ of als je last heb van concentratie problemen. Zoals jullie weten ben ik autistisch. Hierdoor werkt bij de prikkelverwerking wat anders, dus ik was heel benieuwd naar wat ik mocht uitproberen. Het zijn producten overigens voor zowel kinderen als volwassenen.

Ik mocht dus een aantal dingen uitproberen en reviewen. Dit heb ik gedaan en in de video hieronder laat ik jullie zien wat ik heb gekregen, en wat ik ervan vond!
Dus mocht je benieuwd zijn, neem dan snel een kijkje als je wilt.

Oh en neem ook een kijkje op de website van Kauwsieraden & Meer. Ze hebben namelijk nog veel meer dan ik in deze video laat zien!

Liefs ☼


Misschien vind je dit ook leuk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *