Mijn stimspeelgoed | Prikkelverwerking ‘Bonus’

Helaas is mijn Prikkelverwerking Serie afgelopen, maar het leek me leuk om een ‘bonus’ deel te maken waarin ik laat zien welk stimspeelgoed ik heb verzameld in de afgelopen jaren.
Het is een iets andere video geworden dan normaal, maar ik vond het leuk om te doen en ik hoop dat jullie het leuk vinden om te kijken!

In het laatste deel van mijn Prikkelverwerking Serie heb ik het gehad over stimmen. Tijdens het noemen van een paar voorbeelden op welke manieren je kan stimmen heb ik het al even gehad over stimspeelgoed, of stimtoys. In de video onderaan deze pagina laat ik mijn stimtoys zien. Dan krijg je een idee in wat het kunnen zijn 🙂

Stimmen is niet leeftijdsgebonden, dus zou je ook een stimtoy willen hebben, ga langs een speelgoedwinkel bij jou in de buurt of vind iets online. In andere woorden: doe wat je leuk vindt en waar je je goed bij voelt. Niemand hoeft zich te schamen om te stimmen of stimspeelgoed te gebruiken. Ongeacht de leeftijd, met of zonder autisme. Het kan oprecht helpen.

Heel veel liefs,

Sanne ☼

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *