Prikkelverwerking Deel 9 | Externe beweging en geluid

Externe beweging en geluid is het onderwerp van deel 9 van de Prikkelverwerking Serie. Deze video gaat dus over beweging en geluid van buitenaf.

Ik vond het ontzettend moeilijk om hier een duidelijke video over te maken, maar ik heb mijn best gedaan om uit te leggen wat dit inhoudt.

Naast externe beweging en geluid heb ik het ook nog gehad over synesthesie en misofonie. Wie weet vind je dat ook interessante onderwerpen šŸ™‚

Hiernaast wil ik nog even zeggen dat wanneer ik het over problematiek of moeite heb, het niet hoeft te betekenen dat wanneer iets bij iemand ‘anders gaat dan normaalā€™ dat iemand dit als moeite of een probleem ervaart.

Dit was het Ć©Ć©n-na-laatste deel van de Prikkelverwerking Serie. Het laatste deel zal gaan over stimmen. Ben je benieuwd naar de video over dit deel? Deze kun je onderaan deze post vinden.
Bekijk mijn blogĀ of YouTube kanaal voor de delen 1 over prikkelverwerking in het algemeen, 2 over geluid, 3 over zicht en licht, 4 over geur, 5 over smaak en textuur, 6 over temperatuur en pijn, 7 over aanraking, kleding en druk en 8 over coƶrdinatie.
Het laatste deel, deel 10, zal gaan over stimmen.


Liefs ā˜¼

Dit is de video over externe beweging en geluid:

Misschien vind je dit ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *